Print Icon
 

maj 2021

Hej,

Valberedningen har lämnat sitt förslag till nya medlemmar i SBTAs styrelse för perioden 2021/2022, vilken röstas fram digitalt. Länken har skickats till alla föreningens medlemmar och omröstningen är öppen fram till och med den 10 maj. Gör din röst hörd! All dokumentation ligger på hemsidan för den som vill läsa in sig.

GBTA  har påbörjat ett arbete för att bli mer transparenta och öka representationen från medlemmarna. Nu ligger ett förslag till nya Bylaws, dvs Stadgar ute för omröstning. Alla SBTAs direkta medlemmar (köpare) som aktiverat sitt medlemskap i GBTA har fått en länk till omröstningen. Om du är aktiv i GBTA och bryr dig om att vi som SBTA kan påverka – se till att rösta. Omröstningen ligger öppen fram till den 2 maj. Det är 3 frågor och tar 30 sekunder att rösta! 

Sista datum för anmälan till GBTAs utbildning Ready.Safe.Travel närmar sig. Kursen löper under 3 timmar per vecka i 4 veckor, med start den 5 maj. Vi har fått en promotion code som ni kan använda för att delta till en kostnad om USD 50.
      -  EU50RSTMEM2021 for members
      -  EU50RST2021 for non-members 

Föreningens General Manager, Lotten Fowler, har gått ner på 75% arbetstid. För närvarande pågår en rekrytering av en 25% administrativ tjänst för att avlasta GM. Vi kommer att presentera hen när det hela är klart. Det här ska inte påverka "leveransen" till medlemmarna, utan vi fortsätter som vanligt. Avgående ordförande Mia Andersson kommer närmare att presentera Strategin för SBTA på Årsmötet den 12 maj.  

SBTA Platinumsponsor

  

   
     

Aktiviteter - Klicka på respektive aktivitet för mer information och registrering.

12 maj     SBTA | Årsmöte  

Årsmötet är även i år digitalt. En länk för omröstning skickas ut inom kort, men redan nu kan man anmäla sig. 


12 maj     SBTA | Covidpass i Europa och Världen. Vad gäller? 

I samband med Årsmötet har vi bjudit in IATAs Nordenchef Catrin Mattsson och Amadeus Skandianvienchef Johan Nordqvist att reda ut frågan om de olika covidpass och certifikat som det skrivs så mycket om. Vad gäller och vad behöver jag tänka på som TM eller leverantör?  


26 maj     Nordic Showcase | TMC  

Nu kör vi ett virtuellt showcase om TMC. Alla TMC’er med närvaro eller intresse av den nordiska marknaden har bjudits in och får under en förmiddag möjlighet att presentera sig och sin produkt för köpare och Travel Managers. En länk till inbjudan kommer inom kort. 


Många GBTA samt nordiska webinarier är kostnadsfria för SBTAs medlemmar i leverantörsledet samt för de TM som har Premium-paketet. Övriga betalar en mindre avgift.


   
     

SBTA Guldsponsorer

                                 
     

GBTA Webinar

På GBTA Hub kan du som medlem hitta arkiverade GBTA webinarier, om du råkat missa någon som du gärna velat se. 

     

SBTA Silversponsorer

                               
                                                                                   

     

Vi e-ses igen den 12 maj! Nu längtar vi efter fysiska möten, att få resa och njuta av sol och umgänge! 

Ta hand om varandra,

 

Lotten Fowler, General Manager SBTA

     
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email