Print Icon
 

November 2021


Nu kan vi konstatera att det börjar röra på sig igen. Fler och fler fysiska aktiviteter anordnas, men trots att många längtat till att börja ses igen är det lite trögt med anmälningarna. Kan det bero på att vi vant oss vid att sitta hemma i myskläder och att det är jobbigt att klä sig och sticka iväg på morgonen? Det ska bli spännande att se vad som händer framöver!

 

SBTA startade för ett antal år sen några kommittéer, vars uppdrag var att ordna seminarier och aktiviteter kring det valda ämnet. Möten var en sådan grupp. Nu tänkte vi skaka liv i Möteskommittén igen och söker intresserade medlemmar. Om du är intresserad, ta kontakt med lotten.fowler@sbta.se


SBTA Platinumsponsor

      

   
     

Aktiviteter 

27-28 okt   Nordic Showcase | Sustainability

De 4 nordiska föreningarna presenterar ännu ett Showcase, nu om hållbarhet. 


10 nov       SBTA webinar | Digitala kvitton, det är inte svårt att jobba smart

SBTA erbjuder i samarbete med SEB, sponsor sedan många år, ett webinar om digitala kvitton. Vilka är byggstenarna för att få till en fungerande lösning kring utläggshantering?


11 nov       SBTA Syd | Varför ska vi resa igen för att mötas?

Dags att mötas igen i SBTAs region Syd! Kom och hör Bobbi Djordjevic prata om hur företagen i många fall tänker nytt kring resor och möten. BRA berättar om sin resa mot NetZero


11 nov        SBTA  | Rädda världen en upphandling i taget

Frukostmöte i samband med Travel News Market på Stockholm Waterfront.


25 nov          SBTA Öst | Grötfrukost

Den traditionella grötfrukosten återuppstår! Mycket tid till nätverkande samt information om SBTA framöver; strategi och samarbeten.


30 nov           SBTA Väst | Grötfrukost

Den traditionella grötfrukosten återuppstår! Mycket tid till nätverkande samt information om SBTA framöver; strategi och samarbeten.


30 nov           SBTA möte | Framtidens arbetsplats

Vi satsar på ett fysiskt möte på Unity Hammarby Sjöstad. Det blir en ”pre-opening” visning av lokalerna, en föreläsning om framtidens arbetsplats och mingel. Återkommer med info!


6-8 dec    GBTA Europe Conference

Den 6 nov hålls en Welcome reception för den som har möjlighet, programmet i övrigt börjar den 7 nov. Nu finns programmet tillgängligt, med många spännande "education sessions". Klicka här för att se vad som erbjuds. 

 

23-24 mars 2022  Nordic Business Travel Summit | NBTS 2022 
NBTS äger rum i Stockholm nästa år. Temat är "Transforming the way we meet" och mer information släpps inom kort. Hoppas vi alla kan mötas då!


Många GBTA samt nordiska webinarier är kostnadsfria för SBTAs medlemmar i leverantörsledet samt för de TM som har Premium-paketet. Övriga betalar en mindre avgift.


   
     

SBTA Guldsponsorer

                                 
     

Webinarier, Möten, Rapporter & annat av intresse

Som medlem i SBTA, antingen TM med Premium medlemskap eller som leverantör, har du tillgång till all dokumentation från webinarier och möten som hållits. Logga in på hemsidan och välj Dokumentbanken i det blå fältet. Där hittar du inspelningar och presentationer från tidigare aktiviteter, samt rapporter och mallar som kan vara av intresse.


På GBTA Hub kan du som medlem hitta arkiverade GBTA webinarier, om du råkat missa någon som du gärna velat se. 

     

SBTA Silversponsorer

                               
                                                                                   

     

Hoppas vi ses på någon av de fysiska träffar som erbjuds före jul,

 

Lotten Fowler, General Manager SBTA

     
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email