Print Icon
 

Nyhetsbrev maj 2022

Den här månadens nyhetsbrev blir lite kortare. Inte för att det finns mindre att prata om, utan mer för att det kommer separata utskick istället.

Nästa vecka skickar vi ut årets Travel Buyer Salary Survey på nordisk basis igen och inbjudan med dokumentation har skickats ut inför Årsmötet (se till att rösta om du är medlem och inte har gjort det!).  Vi klämmer även in oss på Tech & Startup Show i Köpenhamn den 9 juni, vilket det går ut ett mail om inom kort också.

SBTA Platinumsponsor

   
     

Kommande aktiviteter 

24 maj    SBTA Årsmöte

Omröstningen sker digitalt, men vi kommer ändå att hålla ett kort årsmöte den 24 maj. I samband med att vi ses håller vi en ”Introduktion för nya medlemmar” och en paneldiskussion kring TM’s största och viktigaste utmaningar. Efter mötet bjuder SBTA på mingel. Se till att du anmäler dig snarast! Vi börjar vid 14.00 och beräknas vara klara senast 16.30

All dokumentation relaterad till Årsmötet finns på hemsidan. 


9 juni     Tech & Startup Show 
DBTA och SBTA anordnar ett gemensamt event i Köpenhamn den 9 juni. Vi skickar ut inbjudan med mer information under nästa vecka.


8-10 nov    GBTA Conference Europe | (RE)Connect, (RE)Imagine, (RE)Create

Registreringen är öppen och fram till den 30 juni erbjuds Early-bird-rates. En hel dag kring hållbarhet, två dagar “vanlig” konferens.


21-22 mars 2023 är det dags för Nordic Business Travel Summit i Stockholm /NBTS - SAVE THE DATE


SBTA Väst planerar för en nätverkslunch den 14 eller 15 juni. Vi återkommer med mer information inom kort. 

SBTA Öst återkommer också före sommaren med inbjudan till ett fysiskt möte i augusti. 


Många GBTA samt nordiska webinarier är kostnadsfria för SBTAs medlemmar i leverantörsledet samt för de TM som har Premium-paketet. Övriga betalar en mindre avgift.


   
     

SBTA Guldsponsorer

     

SBTA Silversponsorer

     

Hoppas vi ses den 24 maj! Varmt välkommen!

 

Hälsningar,

Lotten Fowler

General Manager, SBTA


Följ oss på Sociala Medier!