Print Icon
 

Nyhetsbrev februari 2022


Välkommen tillbaka till verkligheten! Ja, visserligen har vi varit igång några veckor, men då det är vårt första nyhetsbrev för 2022 får det bli ett "Välkommen tillbaka".


I stort sett alla fakturor för medlemskap har nu skickats iväg och vi hoppas de nått fram. Frågor? Kontakta Lotten på SBTA.


Har du något ämne du vill att vi tar upp under våren? Kontakta Lotten igen. Programmet kommer att fyllas på den närmaste veckan. Håll ögonen på hemsidan och mail för mer information.

Inför 2022 har vi nöjet att välkomna en helt ny sponsor; EventLogic! Det ska bli kul att se och höra om er under året. Tack till alla våra sponsorer;


Platinum Eurocard, EventLogic

Guld         American Express GBT, First Card

Silver        BWH Hotel Group, Nordic Choice Hotels

 

I nästa nyhetsbrev kommer vi att presentera Anne Werner som hjälper till med SBTAs sociala medier bland annat. Om du inte redan följer oss på LinkedIn, gör det! Här lägger vi upp information samt delar bra rapporter och inlägg. Klicka på LinkedIn ikonen längst ner på nyhetsbrevet för att komma till SBTAs sida. 

SBTA Platinumsponsor

   
     

Kommande aktiviteter 

??         SBTA möte | Framtidens arbetsplats 
Vi har behövt flytta på det här seminariet igen. Det blir ett fysiskt möte på Unity Hammarby Sjöstad med visning av lokalerna, en föreläsning med fokus på framtidens arbetsplats och ett mingel. En separat inbjudan kommer att gå ut så snart vi har de nya datumen. 

 

8 feb      Nordic workshop | Building Blocks for a successful SMM program 
En digital workshop, öppen endast för TMM/rese- och mötes ansvariga på företag. Vad är SMM och hur kommer vi igång. 

 

28 feb-2 mar  GBTA Europe Conference

GBTAs Europakonferens, som skulle ägt rum i november, blir nu av. Start med en ”welcome reception” den 28 feb, programstart 1 mars. Klicka här https://europeconference.gbta.org/Programme/Agenda för att se vad som erbjuds! 

 

21 apr     SBTA frukostmöte | Möten & Events
SBTA håller frukostmöte i samband med mässan.

 

Vi planerar för minst 2 nordiska webinarer under våren. Det ena kommer att se på flygbolagens försäljningsstrategier framöver, med fokus på NDC och det andra på Makrotrender för det närmaste året. 

Så snart vi kan mötas på ett säkert sätt igen planerar vi även fysiska träffar på plats i Stockholm, Malmö och Göteborg.


Många GBTA samt nordiska webinarier är kostnadsfria för SBTAs medlemmar i leverantörsledet samt för de TM som har Premium-paketet. Övriga betalar en mindre avgift.


   
     

SBTA Guldsponsorer

     

SBTA Silversponsorer

     

Styrelsen har beslutat att omröstningen inför årsmötet kommer att bli digital, så som den varit under pandemin. Om vi sen får möjlighet att genomföra ett fysiskt Årsmöte med talare och tid för nätverkande återstår att se. 

Som vanligt ska delar av styrelsen väljas och väljas om. Valberedningen sätter inom kort igång sitt arbete med att kontakta potentiella kandidater. Om du känner dig manad att engagera dig ideellt i föreningen, ta kontakt med Valberedningen. Kontaktuppgifter hittar du längt ner på sidan här. 


Håll ut ett tag till! Snart kanske......

Hälsningar,

Lotten Fowler

General Manager, SBTA


Följ oss på Sociala Medier!