Print Icon
 

juni 2021

Hej,

Sommaren närmar sig med stormsteg och vi är nog många som upplever en webb-mötes-trötthet och längtar efter både ledigt och en återgång till fysiska träffar. Låt oss hoppas att vaccineringen fortsätter att gå bra och att det blir mer normalt framåt hösten.
I samband med SBTAs Årsmöte den 12 maj presenterade IATA och Amadeus hur utvecklingen av digitala hälsoappar och ”pass” går framåt. Det som presenterades då var fullständigt up-to-date, men som alla vet förändras förutsättningarna dagligen. Vi kör ett uppföljningsmöte den 25 augusti, där även resebyråledet deltar. Mer information kommer.

Över huvud taget kommer kalendern att uppdateras inför sommaren, så håll ett öga på hemsidan. Om någon önskar information kring något specifikt område kan man höra av sig till Lotten Fowler på SBTA. 

Den som är intresserad av att få veta mer om vilka affärsresebyråer som är aktiva på vår marknad, kan besöka www.nordicbta.com – fliken Shared material – där vi lägger upp presentationer av och om de olika aktörerna. De 10 aktörer som deltog på Nordic TMC Showcase finns här beskrivna. Om du deltog på Showcase, fyll gärna i den korta enkät som gick ut efter mötet. Vi planerar fler Showcase framöver och vill veta vilka kategorier ni behöver information om.  Just nu har många efterfrågat Sustainability-rapportering och Betalningslösningar.

Vi säger Välkommen till TripActions! UK-baserade TripActions har precis gått med i SBTA, både som medlem och Platinumsponsor. TripActions representeras i Norden av Chris Vik, baserad i Danmark och deltog nyligen på vårt Nordic TMC Showcase. 

SBTA Platinumsponsor

      

   
     

Aktiviteter 

25 aug     Webinar om höstens resande

Save the DATE! Vi får besök av IATA, American Express GBT och Amadeus, för en uppdatering kring vad som gäller inför höstens resor. En länk till webinaret kommer förhoppningsvis ut före sommaren. Kl 14.00-15.00 via Teams.


22-23 mars 2022     Nordic Business Travel Summit | NBTS 2022 

NBTS äger rum i Stockholm nästa år. Information om huruvida det blir ett rent fysiskt möte, eller hybrid får vi återkomma till. 


Många GBTA samt nordiska webinarier är kostnadsfria för SBTAs medlemmar i leverantörsledet samt för de TM som har Premium-paketet. Övriga betalar en mindre avgift.


   
     

SBTA Guldsponsorer

                                 
     

GBTA Information

GBTA går för närvarande igenom omvälvande förändringar, bland annat har medlemmarna fått rösta om förändringar i stadgar och organisationsstruktur. Nu kommer styrelsen att bli global, med garanterad representation från bland annat Europa. För närvarande pågår en nomineringsprocess, där du som medlem kan nominera dig själv eller någon annan till en plats i GBTAs styrelse. Vi kommer att informera om vilka europeiska och kanske nordiska kandidater ni kan rösta på. 


På GBTA Hub kan du som medlem hitta arkiverade GBTA webinarier, om du råkat missa någon som du gärna velat se. 

     

SBTA Silversponsorer

                               
                                                                                   

     

Håll ögonen på hemsidan och kalendern och Ta hand om varandra,

 

Lotten Fowler, General Manager SBTA

     
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email