Print Icon
 

Sommarbrev 2021

       

Äntligen sommar och varmt! Och Midsommar!
Innan ledigheterna tänkte vi kort informera om vad som sker i början av hösten. Det kommer att läggas upp fler aktiviteter allt eftersom, så håll koll på hemsidan. 

Det är många som uppskattat den nordiska enkäten kring resandet under och efter pandemin, så vi kommer att skicka ut en uppföljande enkät igen efter sommaruppehållet. Den skickas till alla reseansvariga och resultaten publiceras kort därefter på nordicbta.com.  

Nu är det möjligt att rösta på en ny styrelse för GBTA. Alla som aktiverat sitt medlemskap har fått ett mejl med länk till, och information om, omröstningen. Vi har flera europeiska kandidater i år (vilket är nytt, då GBTA precis uppdaterat stadgarna för att skapa en mer global och transparent styrelse). Passa på att rösta! Kontakta Lotten på SBTA om det är några frågor!

SBTA Platinumsponsor

      

   
     

Aktiviteter 

17 aug     Nordic webinar | Q&A - Travel to and from the U.K.

Ställ frågor om de förändrade villkoren för att jobba, mötas och resa till och från Storbritannien. Fokus under det senaste året har legat på pandemin, men i takt med att resandet tar fart igen är det viktigt att förstå vad som gäller nu. Ray Rackham från Newland Chase svarar på frågor och reder ut oklarheter. 


25 aug     SBTA webinar | Aktuella krav och dokument för resa  

Vi återkommer med uppdaterad information kring vilken dokumentation som krävs inför höstens resor. IATA, American Express GBT och Amadeus ger en lägesanalys och självklart kommer det finnas möjlighet att ställa frågor! 


16 sep     SBTA möte | Framtidens arbetsplats 

OBS oklart än om det blir ett frukost- eller eftermiddagsmöte - Vi satsar på ett fysiskt möte på Unity Hammarby Sjöstad. Det blir en ”pre-opening” visning av lokalerna och en föreläsning om framtidens arbetsplats. Sätt ett kryss i kalendern, så kommer mer information efter sommaruppehållet.


22-23 mars 2022     Nordic Business Travel Summit | NBTS 2022 

NBTS äger rum i Stockholm nästa år. Information om huruvida det blir ett rent fysiskt möte, eller hybrid får vi återkomma till. 


Många GBTA samt nordiska webinarier är kostnadsfria för SBTAs medlemmar i leverantörsledet samt för de TM som har Premium-paketet. Övriga betalar en mindre avgift.


   
     

SBTA Guldsponsorer

                                 
     

GBTA webinarier

På GBTA Hub kan du som medlem hitta arkiverade GBTA webinarier, om du råkat missa någon som du gärna velat se. 

     

SBTA Silversponsorer

                               
                                                                                   

     

Hoppas du får en härlig sommar och att vi till hösten kan ses ”nästan som vanligt igen”! 

 

Lotten Fowler, General Manager SBTA

     
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email