Print Icon
 

Oktober 2021

Hej igen!   

Tiden rinner iväg och det är redan månadsskifte och dags för nyhetsbrev! Kul att vara igång igen ändå:)


Som redan berättats har GBTA genomfört flera förändringar i både stadgar, struktur och arbetssätt. En förändring är att Europa numera har en fast plats i den globala styrelsen, som fyllts av Jens Liltorp från Danmark, global travel manager på Leo Pharma. Även Mark Cushieri från UBS som tidigare var GBTA European Advisory Board-ordförande är vald till den globala styrelsen, vilket innebär att det blivit en plats ledig i Europa.

Tyvärr har GBTA inte fått in så många ansökningar som de önskat, så om vi har någon travel manager i Sverige som är intresserad av att engagera sig i det europeiska samarbetet, så läs här. Eller ring Lotten Fowler för mer information.


   

Vår ”syster” DBTA firade i förra veckan 50 år och firades med stor fest. SBTA deltog i firandet och bidrog till en donation för Plastic Change och en bukett blommor. 


Sist, men inte minst kan vi berätta att SBTA Syd är på gång att planera en aktivitet i oktober. Mer information skickas inom kort till de av er som visat intresse för regionen Syd. Självklart uppdateras även hemsidan. 


SBTA Platinumsponsor

      

   
     

Aktiviteter 

7 okt       SBTA Väst | Fokus Framtid för vår region

Efter månader av väntan och viss isolering bjuder SBTA Väst in till ett fysiskt eftermiddagsevent på Hotel Gothia Towers. Välkommen att anmäla dig om du är i närheten av Göteborg den dagen! 


21 okt     SBTA Öst | Omvärldsbevakning - OBS nytt datum!

Styrgruppen för SBTA Öst planerar för ett fysiskt möte i samband med en frukost. Inbjudan förbereds och kommer att skickas ut inom en vecka. 


27-28 okt   Nordic Showcase | Sustainability

De 4 nordiska föreningarna presenterar ännu ett Showcase, nu om hållbarhet. Vi har bjudit in 12 aktörer som erbjuder verktyg för att mäta reserelaterade utsläpp. Två förmiddagar mellan 9-12 i ett digitalt speed-dating format.  


30 nov        SBTA möte | Framtidens arbetsplats 

Vi satsar på ett fysiskt möte på Unity Hammarby Sjöstad. Det blir en ”pre-opening” visning av lokalerna, en föreläsning om framtidens arbetsplats och mingel.


6-8 dec    GBTA Europe Conference

GBTAs Europakonferens äger rum i Berlin mellan 7-8 dec. Den 6 nov hålls en Welcome reception för den som har möjlighet att komma. Programmet är under uppbyggnad men en hel del är redan på plats. 

 

23-24 mars 2022  Nordic Business Travel Summit | NBTS 2022  OBS nytt datum!
NBTS äger rum i Stockholm nästa år. Temat blir "Transforming the way we meet" och mer information släpps inom den närmaste månaden. Hoppas vi alla kan mötas då!Många GBTA samt nordiska webinarier är kostnadsfria för SBTAs medlemmar i leverantörsledet samt för de TM som har Premium-paketet. Övriga betalar en mindre avgift.


   
     

SBTA Guldsponsorer

                                 
     

Webinarier, Möten, Rapporter & annat av intresse

Som medlem i SBTA, antingen TM med Premium medlemskap eller som leverantör, har du tillgång till all dokumentation från webinarier och möten som hållits. Logga in på hemsidan och välj Dokumentbanken i det blå fältet. Där hittar du inspelningar och presentationer från tidigare aktiviteter, samt rapporter och mallar som kan vara av intresse.


På GBTA Hub kan du som medlem hitta arkiverade GBTA webinarier, om du råkat missa någon som du gärna velat se. 

     

SBTA Silversponsorer

                               
                                                                                   

     

Det var allt för denna gången! Tack för mig,

 

Lotten Fowler, General Manager SBTA

     
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email