Print Icon
 

Maj 2020

Hej,

SBTA fortsätter att ställa om till fler webbaserade aktiviteter. Kalendern uppdateras regelbundet på www.sbta.se.
Just nu jobbas på ett webinar med arbetsnamnet ”Hur går vi vidare? Flygresandet post-corona”. Vi har bjudit in Transportstyrelsen, Swedavia och SAS som alla kommer att berätta vilka förberedelser som görs för att vi ska kunna återgå till ett säkert resande. Håll ögonen öppna för inbjudan! 
Vi tittar också på om det är möjligt att före sommaren anordna någon form av virtuell social aktivitet för SBTAs medlemmar. Nu gäller det att utmana fantasin och de verktyg som finns att tillgå både för att det är viktigt att hålla kontakt men lika mycket för att sprida positiv energi och glädje i tuffa tider.

Årsmöte i Sveriges Affärsreseförening 2020
Årets årsmöte kommer, som tidigare meddelats, att ske via omröstning online. Inom kort kommer ett mail att skickas till alla medlemsföretags huvudkontakt med information om hur ni går tillväga. Alla handlingar kommer att läggas ut på hemsidan. 
Omröstningen (val av nya styrelseledamöter, ledamöter till Valberedning och Stipendiestiftelse samt ansvarsfrihet för styrelsen och föregående årsresultat) kommer att vara öppen under ett par veckor, för att ge alla företag möjlighet att avlägga sin röst. 
Håll ögonen på mailen med andra ord! 

Clara Rundgren, som nu varit med SBTA i 3 år, lämnar inom kort för att tillträda en kommunikatörstjänst utanför vår bransch. Stort TACK, varmt GRATTIS & Lycka till önskar vi henne.

   

SBTA Platinumsponsorer

                  


   
     

Aktiviteter

12 -13 maj   

ITM Virtual Conference. Proudly representing the Business Travel industry at a time when no other event of its scale is taking place – it is our aim to help you stay connected and develop your understanding of the new world 


29 maj      

SBTA Väst mötet om Hållbarhet”goes virtual”. COWI och White Arkitekter berättar om hur de arbetar med Hållbarhet inom resor & möten och Egencia pratar hållbarhetsrapportering. Då seminariet blir virtuellt är alla SBTAs medlemmar välkomna att delta kostnadsfritt. Anmäl dig genom att klicka här! 


25 sep     
Vi bygger för närvarande på ett förmiddags-seminarie program om Hotell. Hör gärna av dig med förslag på innehåll! Vad vill ni att vi tar upp? 


6 - 8 okt
Amadeus Corporate Travel Network blir ett virtuellt evenemang och vi återkommer med mer information inom kort (endast Direkta medlemmar med Premium medlemskap). 


2 nov 
Showcase om Expense Management Tools för Direkta medlemmar.  


23-24 mars 2021 
Nordic Business Travel Summit, #NBTS2021 på Clarion Sign, Stockholm.
 


   
     

SBTA Guldsponsorer

                  

                    
     

Webinar

GBTA Webinar 


På GBTA Hub kan du som medlem hitta arkiverade GBTA webinarier, om du råkat missa någon som du gärna velat se. Just nu finns det olika webinarer om Covid-19, som fokuserar extra på te x hur möten påverkas och vilka trender man ser just nu. 


Klicka här för mer information!

     

Utbildning

GBTA:s två utbildningar i Travel management (grundkursen, Fundamentals och påbyggnadskursen Advanced Principles) kommer båda att gå i Sverige under 2020. Se datum nedan. Dessförinnan erbjuds kurserna på andra platser i Europa, se här.

     

SBTA Silversponsorer

           

                                  

     


Stay safe! 

Lotten Fowler, General Manager SBTA

     
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email