Print Icon
 

April 2020

Hej,

Tänk så fort allt kan förändras! När senaste nyhetsbrevet skrevs trodde vi fortfarande att vi kunde genomföra NBTS2020, som nu flyttats till 2021. Nya datum är 23-24 mars nästa år. Det är fantastiskt kul att de allra flesta av sponsorerna ligger kvar, Clarion Sign är bokat och våra huvudtalare har fått de nya datumen.   


Vi har genomfört 3 Rundabordssamtal de senaste veckorna, öppna för reseansvariga med tanken att utbyta erfarenheter och funderingar. Vi fortsätter med dessa men öppnar nu upp för leverantörer också. Tanken är att vi bjuder in hotell en vecka, flygbolag en annan, biluthyrare osv för att tillsammans med Travel Managers och inköpare diskutera hur vi kan samarbeta framöver.   


Styrelsen har precis hållit ett extrainsatt styrelsemöte, där man beslutat att ställa in årets Årsmöte, vilket var planerat till den 14 maj. Omröstningar gällande ny styrelse, valberedning, stipendiestiftelse samt godkännande av bokslutet 2019 kommer att genomföras digitalt och mer information kommer inom kort.   


Den som har förslag på hur SBTA i nuläget ytterligare kan stötta branschen är välkomna att höra av sig till Lotten, mail nedan.   


Vår systerförening i Storbritannien, ITM, kommer att hålla sin årliga 2-dagars konferens digitalt och vi är välkomna att delta. Klicka på aktiviteten nedan för att läsa mer om hur programmet ser ut och hur du anmäler dig. 

SBTA Platinumsponsorer

                  


   
     

Aktiviteter

8 april     
Rundabordssamtal
, tema Hotell/Konferens


15 april    
Rundabordssamtal
, tema Flyg


21 april    
SOS, SBTA Offentlig Sektor
webinar om Statens nya Tjänstereseförsäkring.


12 -13 maj  
ITM Virtual Conference.
Proudly representing the Business Travel industry at a time when no other event of its scale is taking place – it is our aim to help you stay connected and develop your understanding of the new world 


SBTA Väst frukostmöte om Hållbarhet flyttas till senare i vår. Styrgruppen undersöker möjligheten att streama eller sända mötet via webb. Information kommer på SBTA:s hemsida.


   
     

SBTA Guldsponsorer

                  

                    
     

Webinar

GBTA Webinar 


På GBTA Hub kan du som medlem hitta arkiverade GBTA webinarier, om du råkat missa någon som du gärna velat se.


How great communicators Skype and Zoom

"Zoom or Skype? This guide can make all the difference to how you are perceived! Watch the video of our clients to see what good looks and sounds like ..."


Detta är inte ett webinar, men vår NBTS keynote Julia Goodman har delat en länk till en presentation om hur man håller webinar/webbmöten på ett framgångsrikt sätt! Klicka här för läsa mer! 

     

Utbildning

GBTA:s två utbildningar i Travel management (grundkursen, Fundamentals och påbyggnadskursen Advanced Principles) kommer båda att gå i Sverige under 2020. Se datum nedan. Dessförinnan erbjuds kurserna på andra platser i Europa, se här.

     

SBTA Silversponsorer

           

                                  

     

SBTA på Sociala medier 

Du har väl inte missat att vi också finns på sociala medier, LinkedIn och Facebook. Där gör vi kontinuerligt uppdateringar kring de senaste nyheterna från SBTA och branschen! 


Följ oss på LinkedIn och Facebook


  

     

Hälsningar, 

Lotten Fowler, General Manager SBTA

     
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email